Voor een super vakantie

Chalet Liebe Sonne Een echt wellness chalet

Waan jezelf in typisch Oostenrijkse sferen in chalet Liebe Sonne in het bekende bergdorp Königsleiten. Het chalet is met veel hout afgewerkt en er zijn veel karakteristiek Oostenrijkse details terug te vinden zoals de kachelofen en rode accenten.

In de zomer

Kun je mooie wandelingen over de uitgestrekte Alpenweides maken op ruim 2000 meter hoogte, ook ’s zomers brengt de ‘Dorfbahn’ gondel je hoog in de bergen. Na de warming up boven begint de route naar beneden langs individuele stations. Of stap in de auto en geniet van prachtige vergezichten over de Groβglockner Hochalpenstraβe. Onderweg zijn er diverse stops waar je musea kunt bezoeken, een hapje kunt eten en de kinderen even kunnen spelen in de speeltuintjes.

In de winter

Beleef je een onvergetelijke wintersportvakantie in het prachtige bergdorp Königsleiten, middenin het uitgestrekte skigebied van de Zillertal Arena. Vanuit de woning sta je snel bij de centrale oefenweide, de ‘Eberharterpiste’, waar de beginnende skiër voorzichtig naar beneden roetsjt. De ‘Dorfbahn’ skigondel van Königsleiten brengt je hoog in het skigebied waar je aansluiting hebt op de pistes van Gerlos, Hochkrimml tot Zell am Ziller! Aan het einde van de dag nog een afzakkertje in één van de vele après-ski bars en dan lekker terug naar het chalet om te ontspannen en gezellige winteravonden tegemoet te gaan.

Bubbelbad en turkse stoomcabine

Na een actieve vakantiedag laat je het (hoek-)bubbelbad lekker warm vollopen of lekker stomen in de Turkse stoomcabine. Het zal je aan niks ontbreken in dit comfortabele chalet!

  • Sauna
  • Turks stoombad
  • Whirlpool
-->